Trustpilot
MobilePay Dankort + VISA/Dankort MasterCard VISA JCB ViaBill VISA Electron PayPal American Express Discover E-Check

Om os

hvem er Altileg.dk? 

Alt i leg.dk er startet i 2012 af Nickolai Jørgensen og har siden været i stor vækst især år efter år var i starten et lille hyggeprojekt for at prøve det der internet men i årene 2017,18 er vi vokset til mere end 3000% og spiller nu en rolle på markedet, Vi startede med ½ medarbejder som et `hygge` projekt men er nu 3 fuldtid + en masse deltids medarbejdere. Vi pakker alt fra vores lager i Vordingborg og gør en stor dyd ud af at bruge genbrugs papkasser til at sende varene i.

 

Vækstet meget siden starten:
Altileg.dk er i kraftig vækst og i Januar 2021 har vi udvidet vores lager med 2000m2 bygning samt investeret i digitalt lagersystem  så vi på den måde sikre hurtig levering og hvor kunderne får løbende information omkring deres ordre.

 

Vi elsker vores kunder:
Vi hjælper mere end 50.000 børn med at få deres yndlings legetøj hvert år og gør en ære i at levere lige det legetøj i ønsker til jeres børn
så købe endelig dit legetøj hos os.

 

Alt i leg.dk er en grøn virksomhed:
vi har gennem det seneste år skiftet til en grønnere omstilling i vores virksomhed med alt fra ombygning af lager så der er kommet naturligt ovenlys så om sommeren kan vi spare belysning til vi kan genbruge alt pap og plastik vi generere.
90% af vores forsendelser sker i en genbrugt papkasse som varenene bliver leveret i fra producenterne de sidste 10% sker med papkasser produceret af genbrugsmaterialer. kasseret papkasser malkulere vi og bruger som pakkefyld i forsendelserne.

 

 

Trustpilot